Wondercandle

Wondercandle Sverige representerar, lagerhåller, distribuerar och marknadsför det tyska kvalitetsmärket Wondercandle® på den svenska marknaden sedan 2014.
Utöver att vi erbjuder sortiment och lager i Sverige så anpassar vi säkerhetsföreskrifter, innehållsförteckning och användarinstruktioner för produkterna så att de motsvarar den lagstiftning och språk som gäller i Norden (svenska, danska, norska, finska och engelska). Tomtebloss klassificeras som fyrverkeri och omfattas därmed av lagar och regler för märkning och transport. Wondercake, Cancake och Currywunder är livsmedel och kräver korrekt innehållsförteckning på svenska. 

Wondercandle® drivs och utvecklas av det mycket trevliga och energirika paret Cecile och Ralph Bilski. 2018 firar de 20 år med Wondercandle. De berättar att namnet ”Wondercandle” inte alls kommer från engelskan utan det tillkom genom en egen direktöversättning från det tyska ordet för tomtebloss – Wunderkerze (Kerze = ljus på tyska).

Idag är Wondercandle ett starkt varumärke i Europa och världen för tomtebloss i hög kvalitet, med vacker design och i många olika unika former. 
​​​​​​​
Följ gärna oss på @wondercandle.se på Instagram. 

Se våra fantastiska tomtebloss!

Tomtebloss för alla tillfällen. Wondercandle passar in i så många sammanhang. Hitta inspiration för just ditt tillfälle!